Per albumo pristatymo koncertą „Lemon Joy“ atliks didžiąją dalį naujo albumo dainų. Negana to, muzikantai „atgaivins“ ir koncerte atliks pastaruoju metu rečiau skambėjusius, tačiau gerbėjams puikiai pažįstamus kūrinius iš ankstesnių albumų. „Norime, kad šis koncertas būtų išskirtinis tiek turiniu, tiek savo nuotaika. Tikiuosi, kad į koncertą ateisiantys žmonės „atsineš“ ir tą puikią nuotaiką, kuri visada tvyro per Gatvės muzikos dieną“, – sako Igoris Kofas.

Albumo pristatyme netrūks ir „gyvų“, ir kitokių siurprizų, tačiau apie juos muzikantai kol kas dar nelinkę kalbėti. Paslaptyje nelaikoma tik tai, kad „Lemon Joy“ tą vakarą sceną pusvalandžiui užleis jaunam sostinės kolektyvui „Multiks“, kurio skambesys artimas Igorio Kofo kuriamai muzikai. „Su jais susipažinome ir susidraugavome, kai mūsų studijoje įrašinėjo savo dainas. Labai džiaugiuosi, kad tą vakarą būtent su jais dalinsimės scena“, – teigia dainininkas.

Grupės lyderis I.Kofas sutinka, kad albumo pavadinimas kiek pretenzingas, tačiau jam jis tuo pačiu ir labai romantiškas. „Stebuklas man yra labai romantiška sąvoka. Vienoje dainoje apie tai tiesiogiai ir dainuoju: „…bet tu leidai man stebuklu tikėt, ankstų rytą jūros vėjo įkvėpt…“. Taigi, mūsų „Stebuklas“ sietinas su žodžiu romantika, o ne su ateiviais iš kosmoso ar su pretenzijomis, kad mes padarėme kažkokį stebuklingai tobulą albumą“, – šypsodamasis paaiškina jis.

Vis dėlto, šiokie tokie stebuklai belaukiant „Stebuklo“ „Lemon Joy“ stovykloje vyksta: 9 dešimtmečio muzikos stiliumi parašytas kūrinys „Kažkada“ į radijo stočių viršūnes šovė greičiausiai iš visų „Lemon Joy“ singlų. Muzikantams nieko neliko, kaip susukti ir vaizdo klipą, kuris turėtų sukelti sentimentus ir šypseną dabartiniams trisdešimtmečiams –keturiasdešimtmečiams. Klipo premjera DELFI – jau kitą savaitę.

Muzikantai albumo išleidimo pristatymo proga surengė ir naują fotosesiją – kelias nuotraukas iš jos pateikiame mūsų fotogalerijoje.

Iš viso albume net 12 naujų dainų, kurios visos yra skirtingos. Naują albumą „Stebuklas“, kurio išleidimas numatomas gegužės pradžioje, grupės lyderis Igoris Kofas vadina eklektišku gerąja prasme: „Eklektika gali būti skoninga arba ne. „Stebuklas“ – skoninga eklektika. Kiekviena daina turi savo istoriją ir nuotaiką. Čia rasite visko: ir romantiškos lyrikos, ir melancholijos, ir netgi piktų dainų, kuriose kalbu apie tai, kas man yra skaudu.“

Naujas albumas pasirodo po 5 metų kūrybinės pertraukos ir taps septintuoju grupės diskografijoje. Paskutinis albumas „1210“ buvo išleistas 2006 pavasarį. Tiek paskutinis darbas, tiek senesni albumai buvo puikiai įvertinti ir gerbėjų, ir muzikos kritikų. Jau 15 metų gyvuojanti grupė yra nominuota (ir gavusi) ne vienam „Bravo“ ir Radiocentro“ apdovanojimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją