Per gegužės mėnesį už Atlanto iš viso įvyks 11 Andriaus Mamontovo pasirodymų. Pirmieji koncertai San Franciske, Los Andžele ir Denveryje praėjo pilnose salėse ir sutraukė rekordiškai daug žiūrovų.

Pasak Andriaus Mamontovo, į koncertus susirenka maloni ir inteligentiška publika, kurią daugiausia sudaro lietuvių išeiviai. Pačiam dainininkui kol kas labiausiai įsiminė koncertai Detroite ir San Franciske. „Detroite lietuvių namai yra įsikūrę 9 Mile Road. Tai yra visiškai šalia 8 Mile kvartalo, apie kurį prieš kelerius metus buvo susuktas kino filmas“, - sakė Andrius Mamontovas.

Įtemptame koncertų grafike dainininkas randa laiko ir pailsėti - dvi dienas lankėsi Kolorado kalnuose ir maudėsi geizerių vandenyse, būdamas Kanadoje kelias dienas praleido prie Niagaros krioklio.

Pirmuosius savo turo Šiaurės Amerikoje koncertus dainininkas grojo vienas, vėliau prie jo prisijungė likę muzikantai – Arnoldas Lukošius, Eimantas Belickas ir Meinardas Brazaitis. Artimiausiu metu numatomi Andriaus Mamontovo koncertai Atlantoje (gegužės 27 d.) ir Čikagoje (gegužės 29 d.).

Itin didelį susidomėjimą kelia artėjantis koncertas Čikagoje. 2002 metų lapkričio mėnesį šiame mieste vykęs Andriaus Mamontovo pasirodymas buvo pats sėkmingiausias iš visų JAV koncertavusių Lietuvos atlikėjų. Tuomet į koncertą susirinko pusantro tūkstančio žiūrovų ir dar keli šimtai liko už durų.

Į Lietuvą dainininkas grįš pirmomis briželio mėnesio dienomis. Maždaug tuo metu radijo stotis pasieks ir visiškai naujas jo kūrinys „Aitvarai“, kuris yra išleistas kompaktiniame single „Pavasariniai žiedai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją