Didžiąją laiko dalį „Woo“ programų vadovu dirbęs Rolas, nors šiuo metu prakaitą lieja jau kitoje pasilinksminimo įstaigoje, paskutiniam šokiui į klubą sukvietė pusę savo telefonų knygelės adresatų. Net 28 didžėjai klubui „Woo“ ir penkeriems jo gyvavimo metams sugros po penkis įsimintinus kūrinius.

Nežinia, nuo kurio pradėti vardinti balandžio 2-osios grojikus – visi savaip susiję su „Woo“ ir visi yra prisidėję prie šios legendos kūrimo. Nuo 22 val. iki 6 val. ryto klube bus galima sutikti čia „Elegant Line Sessions“ ir „Jus‘Dance“ serijas rengusius brolius „Deep Inc“, drum‘n‘bass skleidėją JaZzy („Amenų broliai“), „Wired Sessions“ atstovą bei savo 15-metį už pulto dieną prieš klube švęsiantį Pagalve („Techstylism“), klubo įvaikius Kill My Disco ir Billy Krystal, karnavalų žvaigždę Sanią, merginų pajėgoms vadovavusias „SiSi“ ir Deficitą, metalistą Miss America, minimalistą El-T, rūgštininką Endį, diskotekų uraganus Benua ir Pupa, lėtą meilužį Martin Virgin, sienų laužytojus Sonik ir Jose bei dar krūvą kitų. Visi jie pažadėjo atsinešti po keturis trankius ir vieną kiek minoriškesnį kūrinį. Juk liūdėti – Lietuvos nacionalinis sportas! Muzikinius sveikinimus ir atsisveikinimus sustiprins „Fullscreen“ vidžėjai, kuriems bus skirti trys ekranai.

Jei „Woo“ esi sutikęs gyvenimo ar sezono meilę, jei čia barmenai atspėdavo, ko nori, iš pusės žodžio, jei čia apsauga yra nukėlusi nuo stalo, jei čia didžėjus yra pagrojęs tai, ko nepamiršti iki šiol, jei žinai dešimt trumpiausių kelių iš klubo iki savo namų, jei bent vieną rytą esi tuos kelius pamiršęs, jei esi planavęs „Woo“ išsitatuiruoti ant krūtinės... Viskas tinka, šeštadienį klube laukiami visi, kurie dar nespėjo atsisveikinti paskutinį kartą. Nes tokių kartų daugiau nebus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją