Renginyje koncertavo grupės „G&G Sindikatas“, NO DJs, „Freaks on Floor“, „ŽAS“, „EMPTI“, „Gerai Gerai ir Miss Sheep“, „Dee&Kamy“, taip pat gegužės pradžioje naują albumą „Stebuklas“ išleisianti grupė „Lemon Joy“.

Aukomis virto kiekvieno svečio įėjimo į koncertą „Music ‘n’ Love“ „mokestis“, kuris buvo skiriamas pagal individualų norą ir galimybes bei suma, gauta iš aukciono būdu parduotų Andriaus Mamontovo fotodienoraščio „OSAKA/KYOTO 2011“ nuotraukų. Į renginį užsuko apie 300 muzikos mylėtojų. Visi muzikantai renginyje dalyvavo taip pat be jokio honoraro, siekdami prisidėti prie šios pagalbos iniciatyvos.

Iki kovo 29 d. popietės VO „Gelbėkit vaikus“ trumpaisiais numeriais 1416 (auka 2 Lt) ir 1417 (auka 5 Lt) Lietuvos žmonės iš viso suaukojo šiek tiek daugiau nei 438 tūkst. Dar 8,5 tūkst. siekiančią aukų sumą lietuviai pervedė į organizacijos sąskaitas bankuose.

Dvidešimt tarptautinės organizacijos „Save the Children“ šalių narių, renkančių aukas vaikams, nukentėjusiems nuo žemės drebėjimų ir cunamio Japonijoje, šiuo metu jau yra surinkusios 22 mln. JAV dolerių.

Lietuvoje VO „Gelbėkit vaikus“ aukas Japonijos vaikams rinks iki balandžio 14 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją