Kaip pats sako, aistrą muzikai pajutęs dar vaikystėje, kai būdamas penkerių linksmindavo senelius leisdamas jiems Shakin’ Stevens plokšteles. Vėliau jis kurį laiką gyveno ir dirbo linksmybių ir vakarėlių perpildytame Anglijos mieste Braitone, po to išsiruošė į Prancūziją dirbti slidinėjimo kompanijoje “Povandeninės-sub-aqua-keramikos-inžinieriumi” arba paprasčiau - indų plovėju. Tiesiogine žodžio prasme „nurovęs stogą“ šio klubelio lankytojams savo muzika iš tuo metu dar labai kuklios įrašų kolekcijos, jis buvo pakviestas ten groti kiekvieną savaitę, o slidinėjimo maniakai vakarais buvo priversti prakaituoti Hypno muzikos valdomoje šokių aikštelėje.

Atsitiktinė pažintis lėmė, kad Hypno buvo įtrauktas į 1998 Sony Playstation snieglenčių turą – tada jis pagrojo daugybėje barų ir klubų visose Prancūzijos Alpėse. 1999 m. Hypno kviečiamas groti Kanų festivalio „afterparčiuose“, pasirodo klubuose “La Suite” Nicoje, “Disco Sept” pačiuose Kanuose ir dar keliose vietose visame Cote d’ Azure.

Galiausiai Hypno apšildo publiką “La Forum Rouge” prieš Laurent Garnier pasirodymą.

Maždaug tuo pačiu metu jis už savo pinigus keliauja į Rytus. Čia susiduria su visiškai kitokia publika - Centrinėje Europoje klubai knibždėte knibžda žmonių iki kitos dienos popietės, nes šiame pasaulio kampelyje, ne taip, kaip Anglijoj, vakarėlis baigiasi tada, kai jis baigiasi! Į Sopotą (Lenkijos Braitoną) Hypno persikelia 2002 m. rugpjūtį, keliauja po visą šalį, jo dienotvarkė užpildyta dviems trims mėnesiams į priekį. Nuo išvykimo iš Didžiosios Britanijos Hypno pagrojo su daugybe įžymių atlikėjų ir didžėjų: Jon Carter, Moshic, Junior Sanchez, Jim Masters, Yunus Guvenen, Lisa German, Lucien Foort ir net su savo vaikystės herojumi - Jon Pleased Women. Vienas didžiausių jo darbo įvertinimų Lenkijoje buvo jo pasirodymas 2003-ųjų metų Lenkijos Creamfields festivalyje. Hypno su lenku kolega didžėjumi Fresh sukūrė savo komandą “Magic” ir po šia vėliava yra suorganizavę vakarėlių, kuriuose grojo Paul Thomas, Steve Gerrard, Paul Louth, Jon Ioannau, Mageret Dygas, Sound Alliance.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją