Renginyje koncertuos „G&G Sindikatas“, „NO DJs“, „Freaks on Floor“, „ŽAS“, „EMPTI“, „Gerai Gerai ir Miss Sheep“, „Dee&Kamy“, taip pat gegužės pradžioje naują albumą „Stebuklas“ išleisianti grupė „Lemon Joy“.

Už įėjimą kviečiama mokėti tiek, kiek nori ar gali paaukoti Japonijai - labdaringų lėšų surinkimą ir administravimą rengia organizacija „Gelbėkit vaikus“. Visi muzikantai sutiko renginyje pasirodyti be jokio honoraro, siekdami prisidėti prie šios pagalbos iniciatyvos.

„Turime savo balsą, sugebėjimą groti - skirti šiuos savo turimus resursus vardan tokio svarbaus šiuo kritiniu metu tikslo - mažiausia, ką galime padaryti dėl visų tų žmonių ir ypač vaikų, kurie prarado tiek daug“, - pasakoja menų fabriko įkūrėjas Viktoras Diavara, patalpas koncertui nedvejodamas paskyręs nemokamai.

Koncerto metu žiūrovai taip pat galės įsigyti nuotraukų iš visai neseniai iš Japonijos grįžusio muzikanto Andriaus Mamontovo fotodienoraščio „OSAKA/KYOTO 2011“. Surinkti pinigai taip pat atiteks stichinės nelaimės aukoms.

Šiuolaikinės Japonijos maisto kultūros puoselėtojai vakaro metu supažindins norinčiuosius su suši istorija ir ruošimo technika - kartu su japoniškos virtuvės meistru norintieji galės nemokamai pasigaminti pirmąjį savo suši ir jį įamžinti nuotraukose.

Žmonės kviečiami ateiti apsivilkus baltais marškinėliais, ant kurių tapytoja Dalia Dokšaitė, dirbanti japonų sumi-e (sumi-e - tapyba tušu) technika, visus papuoš japoniška simbolika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją