Alina su Johnu susipažino viešnagės Sankt Peterburge metu. Jis jau buvo girdėjęs apie Aliną ir jos atliekamą muziką, tad pasiūlė prisijungti prie jo turo koncertų N.Novgorode, Kazanėje ir Jakaterinburge.

Pasak pačių spontaniško turo sumanytojų, visi trys koncertai labai patiko ir Johnui, ir grupei, ir publikai. Filmuota netrukus pasibaigsiančio koncertų turo medžiaga netrukus virs šešių dalių dokumentiniu TV filmu, kuris bus transliuojamas vienos JAV televizijų.

Viso J. Forte turo metu uždirbti pinigai atiduoti labdarai - vaikų namams bei leukemijos skyriui Kazanės ligoninėje.

Baigęs koncertinį turą J. Forte planuoja įrašinėti solinį albumą, prie kurio prisidėti pakvietė ir A. Orlovą. Jiedu ketina įrašyti mažiausiai dvi bendras dainas.

Šį penktadienį A. Orlova koncertuos Rygoje, klube „Kamadena“, o balandžio 9 d. klube „Rixh Mix“, Londone. Alinos planuose didžiulės gastrolės Prancūzijoje, Belgijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Vien Prancūzijoje ji surengs ne mažiau 20-ies koncertų.

DELFI skaitytojų dėmesiui - spontaniškai scenoje gimusi Alinos ir Johno atliekama daina „Nervous“.

O šiuos fotoaparato kamera užfiksuotus vaizdus nufilmavo pats J. Forte ir padovanojo asmeniškai Alinai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją