„Ugnies ratu“ – taip po beveik penkerių metų pertraukos pavadinę albumą su naujomis dainomis ir senu geru skambesiu į sceną grįžta grupė „Pelenai“. „Taip vadinasi ir naujoji mūsų koncertinė programa, kuriai daug reikšmės turėjo grįžimas prie pradinio skambesio ir albumo „Degančios sielos““, - apie sąsajas tarp senų hitų ir naujų kūrinių pasakojo jų autorius G. Banys.

Gintas Banys         Franko nuotr.
„Su šiuo albumu mes grįžome prie pirmojo albumo gitarinio skambesio, atsisakėme komercijos, sugrįžome prie šaknų, prie to, kokie turi buti „Pelenai“ – melodingas poprokas, - sakė dešimties naujo „Pelenų“ albumo dainų kūrėjas G. Banys. – Apie bet ką stengiuosi nerašyti, mane prasmė turi jaudinti, tad ir šio albumo turinys apie viską, kas aplink mus: nuo meilės iki išsiskyrimų ir daugybės kitų patirčių.“

Daugeliui šiais laikais koncertais apsiribojančių atlikėjų naujas albumas atrodo esantis didelė prabanga, tačiau grupės nariai įsitikinę, kad žmonėms jų reikia: „Patikėkite, yra žmonių, kurie nori įsigyti tradicinį albumą, o ne siųstis jį iš interneto, liekame ištikimi kokybei, todėl ir leidome sau šitą prabangą, nes mūsų klausytojas gali sau leisti įsigyti kokybišką albumą.“

O kaip didelis priedas prie albumo ketvirtadienį sostinės klube „New York Club“ rengiamas jį pristatantis gyvo garso koncertas su visais „Pelenų“ topais ir šviežiausiomis naujienomis. „Kiekvienas ras sau patinkančių dainų, nes juk ateis „Pelenų“ gerbėjai, kurių stengiamės nenuvilti“, - į koncertą savo naujus ir ištikimus gerbėjus kvietė G. Banys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją