Potraukį jai berniukas pajuto dar vaikystėje ir tėvai uoliai skatino šį jo gebėjimą. Loucas ne tik mokėsi dainavimo, bet ir įvaldė klasikinės gitaros techniką. Šiuo metu vaikinas Patraso universitete studijuoja biologiją.

Graikija į „Euroviziją“ mėgsta siųsti jaunus ir gražius dainininkus. Sakis Rouvas, ne tik dainininkas, bet ir modelis, šaliai konkurse atstovavo net du kartus. Vieną sykį buvo trečias, kitą - septintas. Pernai pasirodžiusiam Giorgos Alkaios scenoje talkino net penki kaip iš katalogo nužengę šokėjai. Rezultatas - 8 vieta.

Tiesa, pergalę Graikijai atnešė ne gražus vaikinas, o žavi mergina. Šalis, kuri visuomet neprastai pasirodo konkurse, laimėjo 2005 metais. Laurus skynė Helena Paparizou su daina „My Number One“. Gražuolis S.Rouvas ir iš to turėjo naudos - jis buvo vienas iš Graikijoje vykusio konkurso vedėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją