Vakarėlio metu metu klubas bus dekoruotas kaip krepšinio aikštelė, čia galėsite sutikti geriausių Lietuvos klubų „Lietuvos rytas“ ir „Žalgiris“ krepšininkus. Vakarėlio metu gros žymiausi didžėjai - Mindaugėlis ir Marius Ivanoff (Pure Production). Kiekvienas dalyvis, atėjęs į klubą su krešinio apranga, galės save išbandyti baudų metimo konkurse. Naują programą pristatys šou verslo atstovo Skruzdėliuko vadovaujama breiko šokėjų komanda „Invisible Soul“ ir go-go šokėjos „Caramel Lady‘s“.

Klubas „Helios“ kviečia visus profesionalius krepšininkus ketvirtadienio vakarą praleisti kartu ir suteikia Jiems nemokamą įėjimą į klubą.

Penktadienio vakarą klube bus pristatyta naujausia dizainerių Petros ir Vaidos bikini kolekcija. Bus demonstruojami ne tik madingiausi maudymosi kostiumėliai, bet ir Ritos Rimšelienės rankinių kolekcija. Lankytojus linksmins klubo rezidentai Mic ir Groovy.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją