Giedrė Kilčiauskienė klausytojams pažįstama kaip ekstravagantiška novatoriškų grupių „Empti“ bei „Pieno lazeriai“ vokalistė, rudenį „Palėpės muziką“ aplankė su bossanovos kūrinių programa ir profesionaliausių Lietuvos instrumentalistų kompanija. Tąsyk pelniusi gausybę šiltų kauniečių įvertinimų šįsyk Giedrė grįžta su instrumentalistų kvartetu ir nauja programa, kurioje – moderniai aranžuoti džiazo standartai, autoriniai kūriniai bei keletas rock, pop kūrinių, atliekamų džiazo stiliumi.

Klausytojams gerai pažįstmas, savitas Giedrės balsas, ir populiariausios pasaulio džiazo kompozicijos, pritariant virtuoziškiems muzikantams – derinys, kuriam atsispirti vargu ar pavyks. Vis dėlto, džiazo esmė – improvizacija, todėl net jei vieną ar kitą kurinį esate girdėję jau daugybę kartų, niekada neatspėsite, kaip jis suskambės šį vakarą, juk „džiazas egzistuoja tik dabartyje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją