„Nėra ko laukti, užteks likimą peikti. Lietuva, kur tu... Atėjo metas veikti“, – šiais žodžiais kartu su kviestinėmis dainininkėmis Valentina Jaronskaja ir Gryte Pintukaite–Valečkiene jie bendraamžius ragina ne bėgti iš gimtinės, o likti čia ir kovoti už kitokią, geresnę Lietuvos ateitį.

„Ši daina – apie Lietuvą mūsų akimis, todėl ją ir pateikiame dabar, prieš pat Kovo 11-ąją. Daina aktuali šiandien, rytoj, o galbūt – ir ateityje. Mums svarbi ši data, nes gimėme beveik tuo pat metu, kai buvo atkurta Lietuvos nepriklausomybė“, – sako sostinėje studijuojantys ir nuo pat paauglystės repo muzika besidomintys zarasiškiai.

„T&T“ vaikinai džiaugiasi užmezgę pažintį su garsiu muzikos prodiuseriu, taip pat iš Zarasų kilusiu Žilvinu Žusinu (Žilvinas bendradarbiauja su „Sel“, „Lemon Joy“ ir kt. žinomais atlikėjais), kurio studijoje ir gimė ši daina. „Zaraso ežero saloje, kur rengiama daug garsių festivalių, vyko tarptautinis konkursas, kuriame mes tapome vienais iš laureatų ir laimėjome prizą – dainos įrašą Žilvino studijoje. Labai ačiū jam už puikų darbą, nes ši daina neskambėtų taip gerai, jei ne didžiulis jo įnašas“, – sako jie.

Ž. Žusinas kuklinasi ir neskuba prisiimti visų laurų: „Tekstą vaikinai parašė patys, aš padėjau sukurti muziką ir sujungti į visumą. Asmeniškai noriu padėkoti itin savito balso profesionaliai džiazo atlikėjai Valentinai Jaronskajai (ji taip pat kilusi iš Zarasų) bei klasikos dainininkei ir žinomai dailininkei Grytei Pintukaitei–Valečkienei, kurios savo nuostabiais balsais papuošė šią dainą.“

Prodiuseris priduria, kad galbūt šiems vaikinams padės įgyvendinti didžiausią svajonę – įrašyti albumą. Juolab, kad „Nėra ko laukti“ – ne vienintelis dėmesio vertas kūrinys. „T&T“ kelis savo kūrinius jau pristatė kultinės repo grupės „G&G Sindikatas“ lyderio Gabrieliaus Liaudansko-Svaro vedamoje laidoje „Gatvės lyga“ „Zip Fm“ eteryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją