Šokių muzikos direktoriaus Pete Tong’o produktyviausiu Italijos didžėjumi pavadintas Aleksas pirmą kartą atvyksta į Lietuvą. Balandžio 8 d. jis taps pagrindine radijo stoties “Power Hit Radio“ aštuntojo gimtadienio žvaigžde. Pernai šokių muziką grojanti radijo stotis gimtadienį šventė Kauno klube „Exit“, šiais metais “Power Hit Radio” grįžta į Vilnių bei kviečia į didžiausią savo gimtadienį iki šiol. Jis vyks “Ūkio banko teatro arenoje”, kurioje savo pasirodymus rengė Armin Van Buuren bei „Sel“.

Pasirodymas Brazilijoje net 65 tūkstančiams

Pirmą kartą į Vilnių atvykstantis didžėjus bei prodiuseris mes pirštinę prieš tai radijo stoties gimtadieniuose grojusioms žvaigždėms - Martijnui Ten Veldenui, Boom Jinx bei Gareth Emery. Bet jam neturėtų būti sunku. Alex Gaudino kompozicijos nuolat patenka į “Power Hit Radio“ klausytojų sudaromus topus. Prieš pasirodymą Vilniuje italas sugros net penkiuose garsiosios “Winter Music Conference” renginiuose bei surengs tris savo šou Brazilijoje.

Beje, būtent Brazilijoje Alex Gaudino grojo didžiausiame savo renginyje karjeroje – jo pasirodymo klausėsi net 65 000 žmonių. Nors, anot gimtadienio svečio, geram vakarėliui reikia ne tik tūkstančio žmonių, “geriausias vakarėlis - tai pilnas klubas, daug merginų ir litrai šampano!” bei prisipažįsta, kad jeigu nebūtų didžėjus, taptų dizaineriu.

Alex Gaudino – A lygio šokių muzikos žvaigždė

Nors Alex Gaudino tikrai ne naujokas – karjerą jis pradėjo dar 1993-aisiais - visgi iš pradžių jis buvo vienas iš daugelio. Tačiau 2007-aisiais viskas pasikeitė. Po hito numeris vienas “Destination Calabria” išleidimo, Alex Gaudino iš karto pakilo į A lygio didžėjų lygą. Ten pat, kur yra Eric Prydz, Fedde le Grand ar “Deep Dish”. Akimirksniu italas tapo pasauline šokių muzikos žvaigžde, kuriam ploja tūkstantinės minios.

Tada ir prasidėjo – Nica, Monakas, Rio de Žaneiras, Majamis, Maskva, Honkongas, milijonas kilometrų skrydžių per metus, pasirodymai svarbiausiuose metų renginiuose, garsiausi remiksai bei visuomet atviros durys radijo stotyse ir muzikiniuose TV kanaluose. Alex Gaudino tikrai sekėsi ir jis ta sėkme naudojosi.

Nors buvo sunku aplenkti pirmąjį visame pasaulyje skambėjusį savo hitą, Alex Gaudino 2008-aisiais pristato “Watch Out“ ir... dar kartą visiems nuneša stogus. Tais metais ši daina tapo bene karščiausiu šokių muzikos kūriniu bei buvo išrinkta metų daina daugelyje muzikos leidinių bei radijo stočių. “Watch Out” skambėjo visur - nuo didžiausių renginių iki maisto prekių parduotuvių, o puikiai įsimenamą dainos melodiją greičiausiai galėjo atkartoti kiekvienas. Pernai Alex Gaudino išleido dar vieną savo super hitą “I‘m In Love“, tad dabar jis tikrai yra ant bangos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją