Šiandien „Prancūzų kultūros centras“ kartu su „Muzikos bomba“ patvirtino, kad šiais metais tarptautinės šventės – Frankofonijos dienų – proga „Nouvelle Vague“ balsas Melanie Pain surengs koncertą Vilniuje.

2009 metais Melanie Pain, užkurianti tikrą muzikos ir šokio performansą scenoje, sėkmingai išleido solinį albumą „My Name“. Šiuo metu dainininkė koncertuoja tiek su „Nouvelle Vague“, tiek kaip solo atlikėja su savo suburta muzikantų grupe. Sumaišius elektrines gitaras, būgnus ir pučiamuosius su švelniu Melanie balsu, gerbėjai mėgaujasi išskirtiniu ir pagauliu skambesiu – prancūziškomis ir angliškomis Melanie kūrybos dainomis. Grupės muzikinių autoritetų ir inspiracijų sąraše: Nick Cave, The Pixies, Sonic Youth, PJ Harvey.

Koncerto organizatoriai praneša, kad prancūzakalbių dienos koncertas kartu su „Nouvelle Vague“ balsu – Melanie Pain – įvyks kovo 25 dieną „Šokio teatro“ salėje. Kartu su Melanie į Lietuvą atvyks ir viena scena dalinsis dar du muzikiniai svečiai. Tai prancūziškos muzikos duetas „Paul et Louise“ ir po Europą koncertuojanti viena žinomiausių Belgijos indie grupė „BaliMurphy“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją