„Prekyboje pasirodžius papildomiems bilietams į Kylie Minogue koncertą, jame laukiame daugiau nei 11 tūkst. žmonių, tad kviečiame visus šio unikalaus šou žiūrovus iš anksto suplanuoti šeštadienio vakarą“, - sako „Seven live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Organizatoriai rekomenduoja žiūrovams į koncertą nesinešti fotoaparatų, kadangi renginio metu bus draudžiama filmuoti ir fotografuoti dainininkės bei jos komandos pasirodymą. Taip pat primenama, kad vaikai į koncertą nebus nemokamai įleidžiami.

Prieš dvi valandas truksiantį atlikėjos pasirodymą scenoje gros DJ Jasin Buckhan.

Grandiozinis australų atlikėjos ir jos komandos šou, kuris yra ką tik prasidėjusio Kylie Minogue pasaulinio turo „Aphrodite-Les Folies“ dalis, stebins ne tik choreografija, užburiančiomis dainomis, bet ir graikų mitologija persmelktais ekstravagantiškais atlikėjos apdarais bei auksu tviskančiomis scenos dekoracijomis.

„Seksualumo simboliu tituluojama atlikėja pasižymi ypatingu skoniu rinkdamasi tiek gatvės rūbus, tiek koncertinius apdarus. Ir, nors koncertuose įprasta ją matyti pasidabinusią originaliais ir įspūdingais kostiumais, tačiau kiekvieną kartą Kylie priverčia visus aikčioti iš nuostabos“, – sako J. Vėželis.

Atlikėja savo gerbėjus supažindins su naujausio albumo „Aphrodite“ dainomis bei džiugins atgimusiais populiariausiais hitais, tarp kurių tokie visame pasaulyje žinomi kūriniai kaip „Spinning around“, „Can‘t get you out of my head“, „In my arms“, „Love at first sight“, „On a night like this“, „All the lovers“ ir kt.

„Aphrodite-Les Folies“ turas praėjusį šeštadienį startavo pasirodymu Danijoje, kuris jau vadinamas vienu įspūdingiausių 42-ejų metų atlikėjos surengtu šou. Po koncerto savo profilyje „Twitter“ puslapyje K. Minogue teigė, jog ji yra priblokšta pasirodymo, kuris buvo „fantastiškas, nepaprastas ir nepakartojamas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją