Duetas yra sugadinęs sveikatą ne vienam jų sekmadieninio „Optimo (Espacio)“ lankytojui, o jo nariai, atskirais apsilankymais, yra pakirtę kojas ir lietuviams. Tais laikais, kai žiemos būdavo pakenčiamos, JD Twitch, o vėliau ir JG Wilkes savo šokamos mikstūros pagalba yra įmūriję į sienas pilnus klubus reiverių. Pagaliau, jie atvyksta kartu.

Kojomūšos ir rankokylos rengėjai irgi ramiai nesėdėjo - jų gyvenimuose daug permainų. Štai Manfredas nusprendė kandidatuoti Savivaldybių rinkimuose, tačiau, pristatęs vienai iš partijų savo veiklos gaires, buvo mandagiai išprašytas iš posėdžio. Iždo skėriams mat nepatikęs didžėjaus siūlymas įtaisyti mokyklose garsiakalbius ir prievarta transliuoti „LCD Soundsystem“ diskografiją.

Taip pat gūžčiojimo pečiais sulaukė ir Manfredo raginimas uždrausti balsuoti žmonėms, kurie per mėnesį nebuvo nė viename filme, merą rinkti balsuojant trumpąja žinute, o kiekvieną sezoną sudaryti nepageidaujamų gyventojų sąrašą ir jiems nupirkti vienpusius bilietus į Šarm El Šeichą.

Kym Wild, tuo tarpu, būdamas abejingas politikai, dėmesį skyrė viešiesiems darbams. Su savanorių būriu jis sugavo miesto sienas terliojantį Solomoną ir prigąsdino jį rašyti gražiau. Susigėdęs Solomonas užsirašė į dailyraščio studiją.

Miss America, per atostogas nuo grojimų, atidarė savo garsąjuosčių nuomos punktą, kurį tuoj pat uždarė, prisiminęs, kad Lietuvoje muzikos niekas neperka.

Nepaisant grupės „Metal On Metal“ narių paklydimų, „Zip Fm“ radijo stoties eteryje viena populiariausių šių metų dainų išliko renginiui skirta „Nesakyk Mamai!“.

Būsimasis „Nesakyk mamai!“ yra neįprastas ne tik monolitinėmis legendomis, bet ir vieta - gausos nebijantis renginys vyks Menų fabrike „Loftas“, kuriame, ką čia slėpti, visi geri renginiai pilnutėliai.

Laisvalaikiu nuo šokėjų vartymo politikavęs Manfredas, pasakojo, kad jam tai yra svarbiausias „Nesakyk mamai!“ iki šiol: „Pirma, grosime didžiausiai auditorijai. Antra, grosime su „Optimo“, kuriems aš meldžiuosi. Trečia, mes 2011 norime būti kokybiški, ne kiekybiški - bus tik keli mūsų bendri renginiai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją