Berlyne įsikūrusi house muziką propaguojanti, prodiuserio ir didžėjaus Andre Lodemann bei „Jazzanova“ vadybininko Daniel W. Best įkurta ir puoselėjama leidykla „Best Works“ į vinilinę plokštelę įrėžti ir gegužės viduryje visam pasauliui oficialiai išleisti nutarė net tris „Changed“ kūrinius. Visi jie – iš antrojo, šokiams labiau pritaikyto albumo disko. Tai – naujosios plokštelės pavadinimą padiktavęs „Plastic People“, kurio įrašuose dalyvavo ir analoginius sintezatorius maigė Vytautas Sondeckis, taip pat – „Black Boogie“ bei pirmasis bendras kūrinys, kuriuo pasauliui prieš daugiau nei trejus prisistatė Mario ir Vidis – „Test“. Dar viena instrumentinė „Changed“ kompozicija „You Are Here“ singlą „Plastic People EP“ papildys skaitmeninėje jo versijoje.

Lietuvių kūrybą būsimame „Best Works“ leidinyje tradiciškai papildys ir remiksai. Jie jau kuriami kultinės deep house leidyklos „Innervisions“ atstovo Marcus Worgull bei kylančio Berlyno talento Fabian Dikof studijose.

Be „Best Works“, Mario ir Vidis turi kontraktus ir su japonais „Endless Flight“ bei australais „Future Classic“. Pirmieji besibaigiant sausiui pasaulio muzikos parduotuvėms pristatė plokštelę „In My System“. Šio kūrinio vokalinę partiją atlieka britų dainininkė, Lietuvoje jau keliskart koncertavusi Kathy Diamond.

Titulinis „Changed“ kūrinys, kuriame skamba Švedijos atlikėjo Ernesto balsas – taip pat jau pakeliui į lentynas. Originalią „Changed“ versiją bei „Soul Clap“, Andre Lodemann, John Talabot ir „Softwar“ sukurtus remiksus leidykla daug žadančiu pavadinimu „Future Classic“ išleis balandį. Na, o ne tik ausims, bet ir akims malonumo pasiilgusius melomanus netrukus pradžiugins ir „Changed“ vaizdo klipas.

Be intensyvios albumą lydinčios leidybinės veiklos, Mario ir Vidis neapleidžia ir kito mėgstamo savo užsiėmimo – pasirodymų klubuose ir renginiuose, kurių geografija išties plati. Pristatydamas „Changed“ duetas šiemet jau surengė tris pasirodymus Rygoje, du Stambule, du Minkse ir po vieną Sankt Peterburge bei Maskvoje. Netrukus – dar keli pasirodymai kituose Rusijos miestuose, Kijeve, Dnepropetrovske, Tbilisyje, Milane, o taip pat suplanuota ir keletas koncertinių datų tėvynėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją