„Alternatyvios ir elektroninės muzikos gerbėjams kokybiškų vakarėlių Lietuvoje iš tiesų trūksta, todėl mes stengiamės užpildyti šią nišą. Tad ir šįkart subūrėme rimtą Lietuvos Dj scenos desantą, kuriam diriguos svečias iš Vokietijos D. I. S. Bet kokiu atveju renginyje laukiami visi, kurie nori pasiausti ir pajudėti pagal užkrečiančius rimtus – veiksmas vienu metu vyks trijose salėse, todėl susirinkusieji tikrai atras sau tinkamą erdvę“, – sakė renginio „Green lights“ organizatoriai.

„Green lights“ projektas apims visas tris sostinės „Havana Social Club“ erdves. Pirmoji „Green room“ erdvė pasitiks jungle ir drum and bass muzikos mylėtojus. Joje savo pasirodymus surengs ir plokšteles suks džiunglių daktaras Cr-edit (Amenų broliai), Babilan („Full Flavour“) bei Dr. Head („Soul Star Sound“) bei svečias iš Vokietijos D.I.S (Jungle lion sound)

Antroje „Live room“ salėje vyks gyvi pasirodymai. Šią erdvę drebins ir čia „parazituos“ Lietuvos elektroninės muzikos balsas Golden Parazyth, partizanas Gvidas bei Dj El_t (minimal.lt). Trečioje erdvėje kartu su Martin Virgin & St. Stereo („Love in Slow Motion“) bus galima grįžti į 80-uosius ir 90-uosius bei pajudėti disco ritmu.

„Project green lights“ – 2008-aisiais startavęs elektroninės ir alternatyvios muzikos projektas. Savo veiklą „Green lights“ pradėjo, organizuodami karštų drum and bass ir jungle ritmų renginį, kuris su būriu kviestinių svečių iš užsienio drebino Vilniaus Vingio parko estradą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją