“Ši daina ir nostalgiška, su stipriu energetiniu užtaisu. Be to, jos, kitaip nei debiutinio albumo “My Way” dainų, nebepriskirčiau skandinaviškajam
soft
rokui. Manau, dainoje “Summerland” stipriau pučia britų pop roko krypties vėjai”,- trumpai naują kūrinį apibūdino Amberlife.

Dainininkas dar kartą nori padėkoti visiems savo gerbėjams už kantrybę ir supratimą: “Iki šiol nesulaukiau nė vieno priekaišto, kad vis delsiu pristatyti naują kūrinį. Buvau pakliuvęs į kūrybai nepalankių aplinkybių pinkles: iš pradžių negalėjau ramiai kurti, nes tapau pagrindiniu Eurovizijos skandalo herojumi. Vėliau sustreikavo kompiuteris ir praradau nemenką dalį parengtų dainų aranžuočių. Galop, apsidžiaugęs prasidėjusiu pavasariu praradau budrumą ir teko kovoti su gerklės uždegimu“.

Naujuoju kūriniu “Summerland” dainininkas pradeda naują kūrybinį etapą, kurį vainikuos rugpjūčio arba rugsėjo mėnesį pasirodysiantis antrasis albumas.

Iki tols Amberlife planuoja daug koncertuoti ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse šalyse, tęsti sėkmingą bendradarbiavimą su Švedijos prodiuseriais bei pateikti gerbėjams kelias įspūdingas staigmenas.