Šiemet festivalio programoje numatyta daugiau sakralinio džiazo koncertų, kurie vyks ne tik, kaip jau įprasta, Kauno sinagogoje ir Vytauto Didžiojo bažnyčioje, bet ir Palaimintojo J. Matulaičio bažnyčioje. O tradiciniai klubiniai koncertai vėlyvais vakarais vyks ne tik muzikos klube "Combo", bet ir naktiniame klube "Siena". Išliks tradicija tapę nemokami lauko koncertai Vienybės aikštėje. Pagrindinėje festivalio scenoje - Vytauto Didžiojo universiteto salėje gros ryškiausios JAV, Vengrijos, Lenkijos bei Lietuvos džiazo žvaigždės.

Festivalio uždarymo koncertas bus surengtas Kauno sporto halėje, kur bene didžiausia staigmena bus į Kauną atvyksianti Kalifornijoje, Japonijoje, Filipinuose ir visoje Europoje jau koncertavusi grupė iš JAV "The Earth Wind & Fire".

"Tai, mano manymu, bus visų laikų geriausia soul ir ritmenbliuzo grupė, kurios pasiklausyti gali susirinkt įvairių skonių publika. Tai tikros žvaigždės, grojusios su tokiais atlikėjais, kaip Stivas Vonderis (Stevie Wonder)", - sakė festivalio meno vadovas Jonas Jučas.

Organizatorių manymu, per visą gyvavimo laiką festivalis išsiaugino savo publiką, tarp kurios vis daugėja jaunimo, tad didesnis dėmesys šiemet bus skiriamas jauniems atlikėjams.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją