Modelis su mikrofonu ir ausinėmis. Kas gali būti gražiau? Nepaprasto balso savininkė, įspūdingo grožio moteris – taip ją apibūdina užsienio žurnalai. Norint įsitikinti, kad jie nemeluoja, užtenka išgirsti jos dainą ar pamatyti nors vieną jos nuotrauką. Jau šį penktadienį savo seksualumo nevengianti demonstruoti atlikėja Rae dainuos gyvai ir gros DJ setą. Jai antrins gimtadienį švęsiantis Lauris Lee bei „Zip Fm“ radijo laidų vedėjas Jovani.

Teatleidžia praėjusio „Pop Star Bar“ gimtadienio lankytojai blogiems Jungtinės Karalystės orams, kurie gruodžio viduryje sutrukdė Rae lėktuvui pakilti ir atšvęsti kartu. Dabar pats laikas šią klaidą ištaisyti. Užtikrintai pasirodžiusi Lietuvoje pirmuosius kartus gražuolė susuko galvą ne tik išrankiajam Lauriui Lee. Kaunas ją myli, todėl, suprantama, Rae negalėjo negrįžti dar kartą. Juo labiau, kad penktadienį Lauris Lee pjaustys savo gimtadienio tortą!

Šokių aikštelių, radijo stočių bei muzikinio kanalo MTV hitais tapusių dainų “Persuasion”, “Can‘t stop”, “Get It back“, “Give Me Luv” ar “Hide U” balsas, garsiojo prodiuserio Sandy Rivera dainininkė yra Lietuvoje gerai žinomo klubo „Ministry Of Sound“ bei pasaulinės renginių serijos “Defected In The House” rezidentė.

“Rae – neeilinė atlikėja. Ji tampa vis populiaresne ir vis labiau graibstoma renginių organizatorių visame pasaulyje. Jos tvarkaraštis perkrautas pasirodymais visuose kontinentuose, o derybos dėl pasirodymo datos tampa vis sunkesnės. Kai dėl oro sąlygų buvo atšauktas jos pasirodymas gruodį, buvome tikri, kad susitarti dėl kitos datos nebus lengva. Tačiau taip jau išėjo, kad gavau puikią dovaną gimtadieniui – mėgiamos atlikėjos pasirodymą” – su šypsena pasakojo vakarėlio šeimininkas bei „Pop Star Bar“ programai vadovaujantis Lauris Lee.

Visai neseniai atlikėja pristatė muzikinį albumą “Defected In The House Tokyo 2011” ir pradėjo turą po pasaulį. Paryžius, Hanoveris, Dubajus, Budapeštas, Tokijas, Osaka ir galų gale Kaunas. Vienintelis atlikėjos pasirodymas Lietuvoje šį penktadienį!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją