Interviu "Access Hollywood" muzikantas pasakojo, kad jis, Paulas McCartney ir George'as Harrisonas vėliau šiais metais aptars galimybes išleisti albumą "2".

"Yra keletas projektų, bet nieko neskelbsime iki kitų metų. Spalio mėnesį vėl susirinksime ir nuspręsime, ką daryti. Turiu galvoje, kad visi nori antrojo (albumo)", - minėtai televizijos laidai sakė R.Starras.

Albumas "1", į kurį sudėtos 27 senos geros "The Beatles" dainos nuo pasirodymo praėjusių metų gruodį tapo populiariausias 34 valstybėse. Vien Jungtinėse Valstijose jo kopijų buvo parduota 7,5 milijono.

P.McCartney anksčiau šiais metais pavadino albumą gydančiu ir sakė, kad jis grąžino nuostabius prisiminimus apie šiltą ketvertuko draugystę iki skandalingo grupės iširimo 1970-aisiais.

R.Starras taip pat komentavo niūrius žiniasklaidos pranešimus, esą G.Harrisonas greitai mirs. "Aš mačiau George'ą prieš tris savaites - jis laikėsi gerai. Jei būtų blogai, jis man būtų pasakęs", - tvirtino jis.

Pats 58 metų G.Harrisonas, kuriam anksčiau šiais metais buvo išoperuotas plaučių vėžys ir paskirta radioterapija dėl smegenų auglio, minėtus straipsnius taip pat paneigė. Pirmadienį paskelbtame jo pranešime spaudai sakoma, kad jis gyvena aktyvų gyvenimą ir jaučiasi labai gerai.

G.Harrisonas taip pat pridūrė nusivylęs ir pasibjaurėjęs žiniasklaidos pranešimais apie greitą jo mirtį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją