Skambėjo aranžuotos autentiškos gruzinų dainos. Liejosi kaip kalnų upė. Nuo makabriškos giesmės mirusiems iki švelnios lopšinės gimusiems.

Sodrus balsas ir itin profesionali muzikantų grupė. Be tradicinių instrumentų yra ir kontrabosas bei fleita.

Fantastiško grožio Juozo Statkevičiaus suknelės padalijusios koncertą į "pirmąją juodą" ir "antrąją baltą“ dalis.

Subtili dėmesio neblaškanti tamsi scena - skrupulingai uždangstytos net kėdės. Laiku ir vietoje įsijungiančios šviesos, kurių nepadauginta.

Elegancija net smulkmenose - kad ir vyno taurėje, iš kurios vietoj tradicinių buteliukų Šorena gėrė vandenį.

Viskas - aukščiausios kokybės, apgalvota, surepetuota ir be priekaištų įgyvendinta. Šou, į kurį įdėta daugybė darbo, pastangų ir investuota lėšų - jau beveik pamirštas reiškinys krizės nualintoje lietuviškoje pramogų verslo padangėje.

Daugiau nei valandą trukęs koncertas vertė įsiklausyti, o audringos ovacijos skambėjo nuo pat pirmo kūrinio. Pabaigoje publika reikalavo garsiausios gruzinų dainos - „Suliko“. Pagaliau dainuojanti, ką liepia širdis, Šorena leido sau šių prašymų nepaisyti.

Iki šiol Šoreną daugelis įvardintų kaip superpopuliaraus TV šou „Šok su manimi“ nugalėtoją, bet po šio penktadieno apie ją turėtų būti kalbama kaip apie ką tik nušlifuotą gruzinišką lietuviškos scenos deimantą.

Koncerto akimirkos ir svečiai - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją