Penktadienį „Bar Boys Show“ pirmu smuiku grieš, o tiksliau – taurėmis ir kita savo atributika – skambins baro asai. Vienas jų – Rapolas Vareika – rengia specialią programą, kuri žiūrovus privers rimtai suabejoti gravitacijos dėsnių pagrįstumu.

Kviestinio svečio sąskaitoje – šūsnis solidžių apdovanojimų „flairingo“ konkursuose ir čempionatuose Lietuvoje bei užsienyje. Savo vardo „flairingo“ mokyklą įkūręs ambicingas vyrukas neslėpė, kad į priekį jį veda beprotiška aistra savo užsiėmimui, kurio vadinti darbu kone nesiverčia liežuvis: „Tai gyvenimo būdas ir pašaukimas. Valandų valandas šlifuoti žongliravimo judesius retam yra įdomu. Visgi malonumas pasiekti trokštamą rezultatą tikrai vertas pastangų!“ – tvirtino „Dr.Who“ publikai pasirodysiantis Rapolas.

Azartiškumu penktadienį prilygti jam pasistengs klubo barmenai, o DJ Justin Beat sinchroniškai plaks house muzikos kokteilius.

Šeštadienį dulkes nuo sentimentus keliančių hitų nupūs „Back to School Party: „Dr.Who“ Žiburėlis“. „Naujas vakarėlių ciklas su lietuviškąja Madonna tituluojama Džordana Butkute startavo pernai. Klubinė provokacija buvo apipinta teigiamais naktibaldų atsiliepimais, todėl antram raundui metame rimčiausią lietuviškosios scenos kozirį“, – dėstė =iburėlio organizacinio komiteto nariai.

Klubinę laiko mašiną vairuosiantis maestro Stasys Povilaitis diskoteką „užturbins“ rinktinėmis dainomis, kurias puikiai žino kelių kartų atstovai. Publiką karštam žmogaus-legendos sutikimui paruoš ir po jo pasirodymo aukštai pakeltą energijos kartelę išlaikyti pasistengs DJ Driule XL.

Žiburėlis diktuos nostalgija dvelkiantį aprangos kodą: mokyklinės uniformos, pūpsantys kaspinai, nuo krakmolo traškančios baltos apykaklės, akiniais pabalnotos nosys bus įvertintos ne tik komplimentais. Pasipuošę vakarėlio dalyviai į „Dr.Who“ aktų salę bus pakviesti nemokamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją