Jau dabar galite būti ramūs dėl dviejų dalykų: kokybės ir euforijos, nes “RyRalio” tai garantuoja. Juolab į renginius jie kviečia ne vieni. Penktadienį Kaune, o šeštadienį Vilniuje kartu su kauniečių tandemu gros nenuilstantis didžėjus ir prodiuseris iš Londono – Pete Defeet.

Jo dainas su malonumu groja šokių muzikos ikonos Mark Farina, “X-Press 2”, Danny Tenaglia, Groove Armada bei Laurent Garnier, o komplimentus vieną po kito dalina garsiausi muzikiniai žurnalai. Šis 27-erių sėkmės vaikis yra ne tik puikus kūrėjas bei atlikėjas – Pete Defeet dar ir D. Britanijoje labai gerbiamos įrašų kompanijos “Lost My Dog“ įkūrėjas. Ją žurnalas “iDJ” pavadino „šimtas priežasčių, dėl kurių šokių muzika dar valdo“.

Kai praėjusį pavasarį Pete Dafeet keliavo į Kauną, Lauris Lee sakė: “Apie jį dar daug kartų girdėsime ateity”. Šie “ryralisto” žodžiai išsipildė akimirksniu ir su kaupu. Praėjusiais metais Pate įrašų kompanija “Lost My Dog” atšventė penktąjį gimtadienį, kurio proga britas išleido rinktinį albumą “Lost My Dog: 5 Years & Still Looking”. Įtakingasis žurnalas “Mixmag” šį leidinį iš karto paskelbė “geriausiu mėnesio house muzikos rinkiniu”. Maža to, klubinės muzikos biblija “DJ Mag” šį albumą išrinko tarp 30-ies geriausių praėjusių metų rinkinių.

Pats Pete Dafeet 2010-aisiais daug grojo ne tik Europoje ar JAV, bet net ir Kinijoje, o kūrinys "In Flux", žurnalo “iDJ” nuomone, yra stiprus kandidatas į geriausio metų deep house kūrinio titulą. Sutikite, tai iškalbingi faktai, kurie leidžia prieš vakarėlius Kaune ir Vilniuje būti ramiems ir užtikrintiems ne tik dėl “RyRalio”, bet ir jų svečio.

“Aš grįžtu į Lietuvą šį savaitgalį dviem savo pasirodymams su savo bičiuliais “RyRalio”. Penktadienį aš grosiu „Pop Star Bar“ (po praėjusio karto - tai mano vienas mėgstamiausių klubų), šeštadienį aš pasirodysiu Vilniuje, klube “Tarantino”. Aš laimingas ir tikiuosi pamatyti jūsų labai daug. Tuoj susitiksim”, - savo kanale “Twitter’yje” rašo Pete Defeet.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją