Tarp jų matėsi ir žinomų veidų. Tiesa, ne visi užsibuvo. Aktorių pora Rimantė Valiukaitė ir Ramūnas Cicėnas į bičiulio surengtą vakarėlį užsuko vos penkioms minutėms. Nesusigundę nei nemokama arbata, nei mokamais bealkoholiais kokteiliais ir vos užmetę akį į scenoje grojantį kolektyvą „Stipriai kitaip“, jie pasuko išėjimo link.

Dainininkė Karina Krysko ir jo draugas šokėjas Saulius Skambinas vakarėlyje užtruko ilgiau. Jiems kompaniją palaikė R.Bružo sutuoktinė Šorena Džaniašvili.

„Fresh Party“ įsibėgėjus pasirodė ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas. Tarp besiklausančių muzikos buvo galima išvysti ir aktorių Kirilą Glušajevą.

„Sveiki, blaivieji ir aštrieji Lietuvos protai“, - šiek tiek ironiškai su publika sveikinosi „Stipriai kitaip“ narys Vidas Bareikis. Jo grupę scenoje keitė kolektyvas „Brassbastardz“ su soliste Daiva Starinskaite.

„Fresh Party“ vienu vakarėliu apsiriboti nežada. Blaivią pasilinksminimo viziją A.Bružas žada skleisti ir toliau tęsdamas vakarėlių be svaigalų ciklą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją