Sausio 15 d. klube laukiama garbingų svečių iš Danijos – elektroninio soulo grupės „Quadron“.

„Quadron“ sukūrė du buvę sėkmingos soulo grupės „Boom Clap Bachelors“ nariai Robinas ir Coco. Patyrusį muzikantą Robiną, kuris grojo tokiose grupėse kaip „Nobody Beats The Beats“, „Aloe Blacc“, „Plant Life“ ir daugybėje kitų, sužavėjo charakteringas, įsimenantis Coco balsas. Nors šiai dainininkei dar tik 21-eri, ji scenoje dirba jau daug metų. Kai ji uždainuoja, publika supranta, kad Coco tiesiog gimusi dainuoti būtų gimusi dainuoti. Ji puikiai sugeba improvizuoti ir prikausto žiūrovų dėmesį.

Abu šie muzikantai kartu nusprendė sukurti naują grupę, kuri būtų atsakas amerikietiškajam populiariajam ritmenbliuzui ir soulo muzikos scenoje pateiktų naujų idėjų. Savo atliekamą muziką jie vadina „electronic soul“ (elektroninis soulo) – jie groja tiek tradiciniais instrumentais, tiek išnaudodami šiuolaikines kompiuterines technologijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją