Kovo 28 d. Klaipėdoje didžiuliu koncertu baigėsi “Mango” turas po Lietuvą. Merginos savo gerbėjams miestuose ir miesteliuose surengė 21 koncertą, kurių metu buvo pristatytas naujausias grupės albumas “100 dienų” ir nauja koncertinė programa. Finalinis koncertas gimtajame mieste sulaukė ypač didelio dėmesio. Pilnutėlėje salėjo vos tilpo daugiau nei 1000 gerbėjų. “Po koncerto gėlių gavome tiek, kad turėjome paprašyti pagalbininkų padėti jas nusivežti namo. Koncertas buvo labai jaudinantis. Per lėtas dainas net pačios braukėme ašaras. Po koncerto mūsų puolė klausinėti, ar viskas gerai, - gal slepiame grupės iširimą ir pan. Norime visus užtikrinti, kad mūsų ašaros buvo tiesiog gilių jausmų išraiška. Seniai nekoncertavome Klaipėdoje, salėje buvo daug mums artimų žmonių ir visa atmosfera buvo ypač pakili. Tai džiugesio ašaros, kurios sako, kad esame be galo sujaudintos žmonių dėmesio ir palaikymo. Norime nuoširdžiai padėkoti gerbėjams, tikimės, kad suteikėme jiems džiaugsmo”, - sakė “Mango”.

Balandžio mėnesį grupė išvyksta koncertuoti į JAV, o grįžusi užsidarys studijoje ir įrašys tradicinę vasaros dainą, kurią gerbėjai išgirs gegužės pabaigoje. “Jau planuojame koncertus Palangoje ir Šventojoje. Rengsime visiškai naują kurortinę programą”, - sakė “Mango”.

Amberlife iki Velykų planuoja baigti įrašyti dvi naujas dainas, o po švenčių vieną iš jų pasiūlyti radijo stotims. “Daugelis neteisingai interpretavo žinią, kad kompiuteris “pasisavino” mano dainas. Noriu, dar kartą paaiškinti, kad net po didžiausio technikos gedimo mano dainos lieka galvoje ir užrašytos popieriuje. Šiuo konkrečiu atveju aš praradau aranžuočių įrašus, kuriuos teko įrašyti iš naujo. Dėl technikos gedimo teko daugiau dirbti, bet nieko nepataisomo neįvyko”, - sakė Amberlife.

Dainininkas sakė, kad viena iš naujų dainų savo nuotaika primena albumo “My Way” kūrinius, o kita turi naujo skambesio, mažiau melancholijos. “Pradedu manyti, kad linksmas kūrinys šiuo metu labiau tiks, bet apsispęsti dar turiu laiko. Žinau, kad mano nauja daina labai laukiama, todėl noriu, kad ji pateisintų tą laukimą”, - sakė Amberlife.

Naujas dainininko albumas Lietuvoje turėtų pasirodyti rudens pradžioje. Neilgai trukus turėtų pasirodyti specialus Latvijai skirtas Amberlife albumas, kuriame bus dalis albumo “My Way” kūrinių, daina “In Your Eyes” bei dar keli kūriniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją