Neferitės vardu scenoje klaipėdietė Asta nusprendė vadintis dėl prieš daugybę metų ją sužavėjusios Egipto valdovės Nefertitės legendos.

„Šios moters atvaizdu žavimasi iki šiol. Aš – ne išimtis. Tik ieškodama sau pseudonimo, vieną raidę nubraukiau, kad išvengčiau palyginimų su istorine asmenybe ar svarstymų, kad galbūt save laikau įspūdinga gražuole,“ – atskleidė Asta – Nors prisipažinsiu, kad įžengusi į sceną ir atlikusi dainą, norėčiau sužavėti publiką taip, kaip kadaise Nefertitė.“

Klaipėdietė nacionalinėje atrankoje žada pristatyti kūrinį „3 wishes“ (Trys norai – liet.). DELFI skaitytojai turi galimybę jį įvertinti dar iki prasidedant atrankai.

Ne vienerius metus mąsčiusi apie Euroviziją, Neferitė kreipėsi į gerą savo draugą Edgarą Lubį, grupės „Amberlife“ lyderį, kad šis sukurtų dainą. E. Lubys ir Asta – pažįstami jau daugelį metų, mat Neferitės pritariamojo vokalo partijos skamba žinomos grupės kūriniuose.

Grupės „Amberlife“ lyderis ir dainų autorius, žinodamas merginos muzikinį skonį ir jos balso galimybes, sukūrė dainą, o išgirdęs, kaip ji atliekama, garsus atlikėjas padrąsino Neferitę dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

„Džiaugiuosi, kad dainą kūrė Edgaras, puikiai pažįstantis mane. Pati daina atspindi mano siekius, troškimus, norą valdyti savo gyvenimą ir net slaptas svajones,“ – kalbėjo ne viename muzikiniame projekte dalyvavusi bei pritariamojo vokalo partijas garsiems atlikėjams įrašiusi Neferitė.

Sodria balso spalva išsiskirianti dainininkė pirmą kartą nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos scenoje pasirodys be muzikantų grupės. Neferitė atrankose dalyvaus su šokėjų grupe „F.U.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją