Talentingų merginų duetas „VigRoses“ (Akvilė Matukaitė ir Giedrė Girnytė) scenoje skaičiuoja jau penkerius metus. Baigusios muzikos mokslus, abi tęsia dainavimo studijas pas daininininką Povilą Meškėlą, aktyviai dalyvauja muzikiniuose televizijos šou („Hello, Jurmala“) ir įvairiuose konkursuose (tarptautinio jaunųjų talentų konkurso „Kaunas Talent“ laureatės).

„ABBA project“ įkūnijusios „VigRoses“ yra nuolatinės festivalių „Bike Show Millenium“ ir „Roko naktys“ viešnios, pritariančiosios grupės „Rojaus Tūzai“ vokalistės. Žavingų merginų duetas scenoje demonstruoja ne tik puikius vokalinius sugebėjimus, bet ir spinduliuoja neišsenkama energija bei užkrečiamu jaunatvišku maksimalizmu.

Vakaro svečių taip pat laukia linksmos pamokėlės su šokių guru Jurgita Česnavičiūte, kuri visada spinduliuoja gera nuotaika ir mielai dalinasi įvairiomis šokių aikštelės paslaptimis. Disko ritmu 2011-uosius pasitikti nusprendusiųjų lauks ir turtinga naujametinė loterija. O sausio pirmosios rytas energingiausiems išauš skambant specialiai DJ parengtai programai.
Dėmesio, maloni staigmena! Vakaro metu profesionalus fotografas įamžins šventinio vakaro „New York Club“ akimirkas. Nepamirštamuose kadruose galite būti ir Jūs!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją