Teisingų šokių rezidencijos vardą įtvirtinęs klubas „Opium“ didžėjus myli, supranta ir tausoja. Todėl didžiausią šių metų „tūsą“ – Naujuosius metus – skelbia visų didžėjų šventės diena.

Šokiamiausią šių besibaigiančių metų penktadienį, gruodžio 31 d., „Opium“ į „DJSNYE Masquerade“ vakarą kviečia visus, ištisus metus linksminančius ir šokdinančius kitus, atsipūsti ir padidžėjauti ne kitų, o savo malonumui.

Visiems didžėjiško vakaro svečiams svarbu ir griežtai privaloma atkeliauti pasislėpus po kauke. Nesvarbu, po kokiu svetimu veidu slėptis – vilko, operos fantomo, žmogaus voro ar Richie Hawtin‘o, svarbiausia, kad neišduotumei tikro savo veido. Atėjusieji be kaukių nuožvalgos sienos jokiais gražiais žodžiais neįveiks.

Specialiai grojikams įrengtame VIP salone pirmajame klubo aukšte bus suruoštos laipsniuotos „Opium“ vaišės su egzotiškais užkandžiais. O visiems naktinio gyvenimo mėgėjams ir šokių aikštelių šlifuotojams klubas siūlo išskirtinę progą naujuosius sutikti vakarėlyje, kur ne tik gros, bet ir kartu tūsinsis mylimiausi, įdomiausi ir visokeriopai -iausi didžėjai.

Naujųjų interliudiją suks ir specialią programą “Ar čia aš groju ?” atliks didžiulė ir marga puokštė naktinio gyvenimo personažų: Kym Wild iš „Metal on Metal“, Benua ir Andrius Alien iš „Happyendless DJs“, Pupa („Backdoors“), Intakz („Eternia Music“), Vaiper („Despotin“), švieži “Opium” rezidentai Killl My Disco ir Billy Kristal, įstabių ūsų puoselėtojas Sonic’as, pačioje “Pachoje” rezidavęs Recoco, discobasadorius St.Stereo („Love in Slow Motion“), kosiminių garsų mylėtojas Synthsoulsizer („Cosmovast“), moteris pagerbta tarp grojančių vyrų Karolė Vilkas bei visi kiti. Įelektrintą pasirodymą mušant dvylikai suruoš gyvosios elektronikos susivienijimas „Ele7”.

“Darbus sugrojus kviečiame pašokt ir pabaliavot”, - skelbia šio ypatingo “Opium” vakarėlio devizas. Tad visi, grojantys labai ir dar tik šiek tiek, beprotišką Naujųjų metų vakarą užsuksiantys į “Opium” kaip į seną gerą after-vakarėlį, laukiami prie atviro DJ pulto.

Šokių pagal daugiausiai vienu metu vienoje vietoje grojančių ir besilinksminančių didžėjų bus pilni visi du “Opium” aukštai ir prieškambaris. Planuojama, jog diskoteka tęsis iki paskutinio gyvo didžėjaus arba bent trijų rankas tebepakeliančių šokėjų. Arba tiesiog iki vėlyvų sausio 1-osios pusryčių – taip, kaip išmokome geriausiais afterparty rytais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją