„Xmas Circus” muzikinės dalies valdytojas Bogdan Taran – tai asmenybė, kurios Lietuvos šokių muzikos gerbėjams pristatinėti nereikia. Vienas iš nedaugelio Baltijos šalių didžėjų, kuris valdė minią viename iš didžiausių Europos šokių muzikos festivalių „Love Parade“, Latvijos televizijos ir radijo laidų žvaigždė ir nepailstantis darboholikas per Kalėdas atvyksta į Klaipėdą susprogdinti dar vieną geros nuotaikos užtaisą.

Nors latvių šokių muzikos žvaigždė nėra religingas ir Kalėdos jam tik graži žiemos atostogų šventė, šį savaitgalį Bogdan pažadėjo publikai linksmų house ritmų prisodrintą vakarėlį. „Vakarėlio metu grosiu daug house muzikos. Šį stilių atradau dar 1990 metais ir nuo to laiko esu jam visiškai ištikimas“, – teigė didžėjus.

Paklaustas ar prisimena savo pirmąjį susidūrimą su apvalia arena, klounais, akrobatais ir kitais neatsiejamais cirko elementas, Bogdan Taran prisiminė savo pirmąją žurnalistinę praktiką: „Vaikystėje dažnai lankydavausi cirke. O paskutinis mano vizitas jame buvo prieš 10 metų, kai į Rygą atvyko „Maskvos cirkas“ ir man reikėjo apie tai parašyti straipsnį vietiniam laikraščiui. Praeitą gruodį taip pat gavau bilietus į cirką savo dukterėčiai, tačiau pats jame nebuvau... Šiuo metu labai norėčiau išvysti „Cirque de Soleil“ trupės pasirodymą. Jų kuriamas reginys turi labai daug tradicinių cirko elementų, tačiau jie labiau paremti šou ir moderniuoju metu, kas yra labai inovatyvu net ir šiame amžiuje“.

Didžėjus bei televizijos ir radijo žurnalistas Bogdan Taran save vadina profesionalia, teisinga, nenuspėjama ir optimizmo nestokojančia asmenybe. Bogdan teigė, kad Lietuvą įsimylėjo daugiau nei prieš dešimt metų, kada pirmą kartą svečiavosi Kaune: „Tuo metu mane pasikvietė Ignas Iv. Nuo to laiko myliu Lietuvą ir jos klubinėtojus, kuriems švenčių proga norėčiau palinkėti skleisti meilę pasauliui ir gauti jos tiek pat, kiek atidavė.“

Be Latvijos šokių muzikos žvaigždės Bogdan Taran šeštadienį „Kiwi“ klube susirinkusių lauks ir išskirtinis „Circus Go Go Dancers“ šokėjų pasirodymas, kuriame susipina šokio ir cirko elementai. Tuo tarpo klubo atstovai teigia, kad prie šventinių dekoracijų dizaineriai jau pluša naktimis: „Kadangi Kalėdos yra įtemptas metas visiems meno žmonėms, šiuo metu dizaineriai prie klubo dekoravimo dirbą aukodami ir savo miego laiką“.

Į „Xmas Circus“ vakarėlio siautulį savo muzikiniais ritmais įsisuks ir nepailstantys klubo rezidentai Uncle Roll, Manchini, Sat ir DruGys, kurie pažada, kad šis vakarėlis bus skambiausiai uostamiesčio kalėdinis renginys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją