„Dainos angliška versija „Don‘t you know?“ gimė lygiai prieš metus tarp Šv. Kalėdų ir Naujųjų Metų švenčių. Šiemet metams besibaigiant sukūrėme kalėdinę lietuvišką versiją, kuria ir norime visus pasveikinti su gražiausiomis metų šventėmis“, - pasakoja dainos muzikos ir teksto autorė bei grupės lyderė Julija Ritčik.

Kad klausytis būtų smagiau, grupė nufilmavo dainos nesudėtingą, bet šventiškai jaukią vaizdo versiją:

„Daugelis pažįstamų žmonių mano, jog 2010 metai buvo gana įtempti ir sudėtingi, - sako Julija. - Galbūt jų iš tikrųjų nepavadintume visuotinės sėkmės ir atsipalaidavimo metais, tačiau jie buvo labai gražūs: mus džiugino ypatingai gražus žydintis pavasaris, beprotiškai karšta vasara ir neįtikėtinai šiltas, ilgas ir spalvingas ruduo. O dabar nepaprastai žiemiškas oras primena apie artėjančias šventes ir nuteikia jų laukti bei tikėti kalėdiniais stebuklais. Tegul ši nuotaika lydi jus per visas šventes ir padeda puoselėti gražiausias ir drąsiausias jūsų svajones bei tikėti, kad ateinančiais metais jos išsipildys“, - linki dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją