Staigmena numeris vienas – „Brodvėjaus Pub‘e“ Naujuosius pasitinkančius vilniečius ir miesto svečius linksmins vienas įspūdingiausių muzikinių performansų „AC/DC Tribute.LT“. Į vieną kompaniją susibūrę geriausi Lietuvoje roko atlikėjai, pasivadinę „AC/DC Tribute.LT.“, savitai perteikia savo dievaičių dvasią ir priverčia roko himnais tapusius kūrinius skambėti naujai, bet lygiai taip pat galingai. Išskirtinį vakarą – ypatingas pasirodymas, kuris, pasak repeticijų liudininkų, turėtų įsiminti ilgam.

„Brodvėjus Pub“ Naujų metų naktis ypatinga ir tuo, jog kiekvienas apsilankęs galės mėgautis neeiliniu koncertu su specialia šou programa bei ruošiamais netikėtais efektais, kurie skirti tik šiam naujametiniam projektui, o koncertui pasibaigus keliolikai minučių iki vidurnakčio, visi turės progą pačioje senamiesčio širdyje pasitikti Naujus Baltojo Kiškio (Katino) metus kartu su visu Vilniumi.

Po šventinių sveikinimų ir bučinių „Brodvėjaus Pub‘e“ prasidės diskoteka su išskirtiniu muzikiniu konfeti, kurį ruošia ilgametė „Brodvėjaus“ didžėjų komanda. Vakarėlyje iki paryčių skambės pačiausia muzika nuo aštuoniasdešimtųjų rokenrolo hitų iki pat grojamiausių ir žinomiausių, šių dienų topuose įsitaisiusių kūrinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją