Rusų kalba įrašyta naujausio dainininkės albumo „Mutabor“ daina „Lichoradka“ pateko į Geriausios rusiškos dainos nominaciją. Alina nurungė tokias muzikos pasaulio įžymybes, kaip dainininkė Zemfira, roko grupė „Okean Elzy“ ir kiti.

„Aštrus balso tembras, praskaidrintas fortepijono skambesiu ir bendrą nuotaiką ne tiek trikdantys, kiek papildantys garsai. Sodraus rudens kvapo daina ir ryškiai juntama laiko tėkmė“, - apie lietuvės dainą rašo žurnalo „Kommersant Weekend“ redakcija.

Gerbėjus Rusijoje Alina aplankys kitų metų sausio 7 dieną (koncertas Maskvos klube „16 Tonn“). Šiais metais Alina Orlova su grupe paskutinį koncertą surengs Lietuvoje – gruodžio 20 d. Vilniaus Šv. Jonų bažnyčioje. Po minėtų koncertų dainininkė išvyks atostogų ir daugiau pasirodymų artimiausiu metu neplanuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją