Praėjusioji keliems asmenims, nepanorusiems skelbti savo inicialų, baigėsi po trijų dienų, kai jie nepaaiškamai atsibudo Prahos priemiestyje. Nei policija, nei „Facebook“ jų kelionės trajektorijos paaiškinti negalėjo.

„Nesakyk mamai!“ Kalėdas ir šventinį sniego laikotarpį pažymi smagiu ir publikos numylėtu Kalėdų senio „korimu“. Kasmet dešimt savanorių varžosi būti „pakartais“, bet, kaip jau įprasta, vakaro gale paaiškėja, kad jie visi iki vieno yra bedarbiai piršliai. „Nepakarti“ seneliai pamaitinami ir atsargiai įleidžiami į šokių aikštelę.

Metai abstinencijos neprabėgo veltui - dvi dienos prieš šokius, „Metal On Metal“ „Zip FM“ eteryje pristatys pirmą lietuvišką, proginę dainą, skirtą keleriems (grupės nariai pateikė skirtingus duomenis) reivo metams pažymėti. Daina, kaip spėja lažybų kontoros, vadinsis „Nesakyk Mamai!“ ir apdainuos trumparegišką visuomenės pritarimą draudimams ir baudimams. Gali būti, nors šio teiginio tvirtinimo metu grupė buvo nepasiekiama, kad daina turės ir politinį atspalvį.

Dėl retų grojimų apkrovų klausą atstatęs Miss America garsiai manė: „Nuolankiai palydėjus Adventą, visuomet norisi atsidūkti dvigubai, todėl jau kelintus metus iš eilės „Nesakyk Mamai!“ grindys žvilga lūpų blizgesiu, o sienos sutrūkinėjusios nuo kumščių.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją