Onsa vos prieš metus atšventė savo 21-ąjį gimtadienį, tačiau jau gali pasigirti savo biografiją papuošęs ne vienu įsimintinu pasirodymu bei hitu, tarp kurių penkios „Eurovizijos“ atrankai skirtos dainos bei 2006-aisiais laimėtas „Tango TV“ apdovanojimas už geriausią metų naujoko vaizdo klipą „Rask save“.

Kretingos meno mokykloje klarnetu, fortepijonu, mušamaisiais groti mokęsis Onsa, pirmus žingsnius į profesionalią karjerą žengė dalyvaudamas žurnalo „Panelė“ talentų konkurse. Ambicingas vaikinas tuo neapsiribojo, pelnė TV žiūrovų bei klausytojų simpatijas ir savo kuriama muzika sukėlė įrašų kompanijų susidomėjimą. 2008-aisiais dainininkas išleido savo pirmąjį albumą pavadinimu „Laikas keisti“, kartu su dainininku Vaidu Baumila įrašė visiems gerai žinomą „Tonight viskas Alright“, o 2009-ųjų pradžioje popmuzikos gerbėjus sužavėjo savo kūrybos daina „Labas“, kurią atliko netikėtu duetu kartu su Asta Pilypaite. Už įvertinimą ir pripažinimą klausytojams dėkingas Onsa jau šį šeštadienį visiems dovanoja savo koncertą.

Kita staigmena „Brodvėjus Pub“ lankytojų laukia dar nepasibaigus Kalėdoms. Gruodžio 25 d., šeštadienį, po ilgos pertraukos „Brodvėjaus Pub‘o“ sceną šildys ir visus kalorijas deginti klausantis jų muzikos išmokys visada intriguojanti grupė „Freaks on Floor“. Alternatyvaus ir itin gyvybingo roko grupė, susikūrusi prieš beveik 3 metus, 2008 metais laimėjusi „Eurorock“ konkursą, apdovanota „Pravdos“ naujokų auksu bei išrinkta „Opus 3“ metų grupe, šiemet išleido savo debiutinį albumą „Freaky wonder“. Ateik paklausyti, kaip visa tai skamba gyvai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją