Renginio koncepcija - progresyviosios mados ir stiliaus adaptavimas naktiniam gyvenimui bei pramogoms. Vakarėlis "Style File" skirtas ne mados elitui, o klubo ir baro lankytojams. Vakarėlyje bus ne tik pristatytos įmantrios vakarinės šukuosenos, klubinė apranga bei naktinio makiažo subtilybės - į mados „užkulisius“ bus įtraukti ir patys baro lankytojai.

Nuo 20 val. pirmajame baro aukšte svečių akivaizdoje originalias vakaro šukuosenas bei makiažą kurs profesionalūs stilistai, o antrojo aukšto restorane dailininkai tapys ant nuogų modelių kūnų.

24 val. klube „Ministerija“ prasidės mados ir stiliaus šou: bus pristatytos klubinės šukuosenos, apranga, svečiai grožėsis kūno menu (bodyart).

Norintys pakeisti savo stilių galės tai padaryti tiesiog scenoje, o stilingiausiam „Ministerijos“ lankytojui bus išduotas „Prie Parlamento“ respublikos „pasas“, su kuriuo ne tik galės nemokamai įeiti, bet ir gaus daugybę kitų privilegijų bare „Prie Parlamento“.

Vakarėlyje dalyvaus mados pasaulio atstovai, menininkai bei modelių agentūrų darbuotojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją