Galima drąsiai teigti, kad Vidis šiuo metu yra vienas labiausiai užimtų elektroninės muzikos atlikėjų. Tačiau šis žmogus dėl to nesiskundžia. Sunku patikėti, kad šio šokių aikštelių valdytojo bei prodiuserio paroje yra tik 24 valandos. Tačiau intensyvus pasirodymų grafikas, elektroninė operos fantazija „XYZ“ ir pasiruošimas išskirtiniam „Silence Circus“ projektui, nesutrukdė Vidžiui rasti laiko, kartu su kolega Mario Basanov kūrybiškai padirbėti studijoje tam, kad prie šventes savo gerbėjams padovanotų naujausią ir dar dvigubą kompozicijų rinkinį „Changed“.

Paties Vidžio teigimu, šeštadienį į „Kiwi“ klubą susirinkę klubinėtojai gali tapti pirmaisiais, kurie savo rankose laikys ką tik iš kompaktinių diskų spaustuvės išėjusio albumo kopijas: „Jei viskas vyks pagal planą ir nieks nepamaišys gamintojams, į Klaipėdą atsivešiu dažais kvepiantį mūsų dvigubą CD. Bus prizas ilgiausiai ir nuoširdžiausiai šokusiems. Klaipėdiečiai tai pat bus vieni pirmųjų, kurie galės išgirsti ypač daug naujos muzikos iš šio albumo, o taip pat remiksų, kuriuos šiuo metu meistraujame studijoje“, – teigė „Silence Music“ generolas Vidis.

Be „Changed“ albumo pristatymo grafiko, šiuo metu Vidis ir kiti „Silence“ nariai dėlioja ir įspūdingos naujametinės fiestos „Silence Circus“ detales. Taip pat intensyviai dirba prie savo muzikos eksporto. Neužilgo naujausią „Silence Music“ produkciją galės išgirsti ir užsienio šalių elektroninės muzikos gerbėjai: „Neseniai pasirašėme sutartis su japonų ir australų leidėjais. Nenoriu užbėgti įvykiams už akių, bet kvepia dar vienu tarptautiniu leidybos kontraktu.”

Kartu su „Silence Music“ vadu šeštadienį „Kiwi“ klube pasirodys ir „Deep Frequency“ komandos narys Sat, bei klubo rezidentai Uncle Roll, Manchini ir DruGys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją