Su penkiolikos žmonių komanda klipą filmavę dainininkai pavydžiais žvilgsniais dairėsi į šiltomis striukėmis apsirengusius operatorius, apšvietėjus ir stilistus - mat patys šaltyje filmavosi su lengvais vasariškais drabužiais.

Po kiekvieno dublio dainininkai pajusdavo, kad jų pirštai stingsta į ledą. Režisierius Donatas Ulvydas negailėjo jiems pagyrimų už ištvermę. "Kas dešimt minučių turėjome lipti į mikroautobusą šildytis ir gerti arbatos - kitaip tikrai būtume pasigavę kokį plaučių uždegimą, ar dar velniai žino ką", - pasakojo Simona.

Su visa filmavimo komanda viename viešbutyje apsigyvenę dainininkai laiką stengėsi naudoti produktyviai - Nidoje buvo surengta ir fotosesija jų singlo "What's Happened To Your Love?" viršeliui. Dainininkų porą fotografavo, jų nuomone, vienas geriausių šalies fotografų Algis Kriščiūnas iš "Panelės" žurnalo.

Be to, vieną vakarą duetas 170 kilometrų per valandą greičiu iš Nidos lėkė į Kauną, kur dalyvavo koncerte, o po to taip pat greit, kad spėtų į paskutinį keltą, važiavo atgal į pajūrį. "Miegojome tik tris valandas. Bet nieko, išsimiegosime, kai numirsime", - juokavo atlikėjai.

Moderni filmavimo kamera klipo filmavimui buvo išsinuomota iš Vokietijos klipų kūrėjų, o dalis filmavimo grupės iškart po filmavimo Nidoje išvyko į Lenkiją, kur ryškino kino juostą. Klipo kūrimo sąmata - apie 50 tūkstančių litų.

Žiūrovai išvys dvi vaizdo klipo versijas - originaliam dainos variantui, kuris varžysis Eurovizijoje, ir R'N'B stiliaus versijai, kuri labiausiai patinka pačiam duetui.

Tikimasi, kad galutinius vaizdo klipo variantus jį režisavęs Donatas Ulvydas bus parengęs jau kovo 17 dieną. Lietuvos ir Europos šalių televizijos žiūrovams jis bus pateiktas kovo 20-30 dienomis. "Esame labai dėkingi Donatui, kuris yra vienas geriausių Lietuvos klipų kūrėjų, tačiau sutiko dirbti be atlygio. Esame įsitikinę, kad šis klipas bus puikus savo originalia idėja, mat klipas filmuotas vienu kadru, kas ypač šiandien vertinama visame pasaulyje", - džiaugėsi Linas ir Simona.