Vilniuje orkestras atliks garsaus šiuolaikinio italų kompozitoriaus Fabijo Vakijo (Fabio Vacchio) kūrinį "Paniekos dienoraštis", skirtą rugsėjo 11-osios tragedijai JAV, "Šokius" iš Džiuzepės Verdžio (Giuseppe Verdi) operos "Makbetas" ir Johaneso Bramso (Johannes Brahms) Antrąją simfoniją D-dur.

Išskirtinį koncertą Vilniuje rengiantis orkestras "Filarmonica della Scala", išskyrus Lietuvą, nėra koncertavęs jokioje kitoje Baltijos ar Skandinavijos šalyje. Vilniuje orkestras ir jo žymusis dirigentas koncertuos jau antrą kartą - pirmąsyk Lietuvos publika jį girdėjo 2000 metais Nacionalinėje filharmonijoje Vilniaus festivalio programoje.

Antrasis koncertas Vilniuje taip pat rengiamas kartu su Lietuvos nacionaline filharmonija ir viešąja įstaiga "Vilniaus festivaliai". Bilietai į išskirtinį koncertą kainuoja nuo 80 iki 350 litų. Pirkę brangiausius bilietus po koncerto bus pakviesti į priėmimą ir susitikimą su R. Mučiu ir orkestro muzikantais teatro Kamerinėje salėje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją