Pirmą kartą dainininkė solo koncertą kviestinei publikai surengė savo debiutinio albumo “Iš tavo audros” išleidimo proga. Koncertas vyko dar statomame naujajame savivaldybės pastate Konstitucijos prospekte.

Rositai koncerte "Galaxy" salėje talkins visas būrys intrumentalistų profesionalų – Dainius Pulauskas (klavišiniai), Romas Malinauskas (boso gitara), Linas Būda (mušamieji), Rimantas Brazaitis (saksofonas), Valerijus Ramoška (trimitas) ir Eugenijus Jonavičius (gitara). Dainininkei pritars vis labiau populiarėjanti vokalinė grupė “Capella A” iš Klaipėdos ir choras "Brevis".

R.Čivilytė koncerte atliks dainas iš savo debiutinio albumo “Iš tavo audros”, kuris pasirodė praėjusių metų lapkritį, taip pat populiarius kūrinius iš operų, miuziklų ir kitų muzikinių projektų, kuriuose yra dalyvavusi.

Koncerte svečių teisėmis ketina pasirodyti Česlovas Gabalis, Lietuvos atstovai tarptautinaime "Eurovizijos" konkurse Linas Adomaitis ir Simona Jakubėnaitė.

Koncertą filmuos TV3 televizija, jį vėliau planuojama išleisti DVD formate. Bilietų kainos nuo 20 iki 40 litų.

“Norėčiau, kad šis koncertas būtų visiškai kitoks nei kiti pastaruoju metu vykstantys renginiai. Geras koncertas - tai ne tik profesionalūs muzikantai, bet ir puiki garso, apšvietimo kokybė. Aš ir man talkinantys žmonės pasitengsime, kad šis koncertas būtų atsvara Lietuvoje vyraujančiam megėjiškumui ir nekokybei”, - sakė Rosita Čivilytė.

Nors 2003 m. lapkričio 4 d. dieną pasirodęs Rositos Čivilytės albumas “Iš tavo audros” – tik pirmasis jos diskografijoje, tačiau jis pranoko leidėjų – “Zuzi records” lūkesčius.

Albumas “Iš tavo audros” buvo pradėtas įrašinėti pavasarį, baigtas – rudens pradžioje. Savo atliekamų dainų, įtrauktų į pirmąjį albumą, stilių pati R.Čivilytė vadina "popsoulu". "Man svarbu, kad albumas nebūtų nugrūstas kur nors į stalčių, bet klausomas”, - sako atlikėja.

Dainininkės albume “Iš tavo audros” - 12 kūrinių. Kai kurie dainininkės gerbėjams jau gerai žinomi, nes buvo išleisti rinkiniuose ir skambėjo radijo stočių eteryje – tai “Švyturys” (albume yra ir jo remiksuota versija), “Puota karaliui”, “Lopšinė”.

"Didžiausia mano svajonė buvo kada nors šiuolaikiškai perdainuoti Jurgos ariją iš "Velnio nuotakos". Ir ji pagaliau išsipildė”,- sako dainininkė. Iš garsiosios V.Ganelino ir S.Gedos roko operos “Velnio nuotakos” dainininkė “pasiskolino” ir perdainavo “Jurgos klejones”.

Pati R.Čivilytė sako tik likimui galinti dėkoti, kad turėjo galimybę dalyvauti tokiuose muzikiniuose projektuose, kaip Kęstučio Antanėlio ir Arūno Navako "Peras Giuntas", Endriu Loido Vėberio "Jesus Christ Superstar", Bertolto Brechto ir Kurto Vailio "Trijų grašių opera", Kurto Vailio “7 mirtinos nuodėmės”, Leonardo Bernšteino “Mišios”, “Metamorfozės”, “Klasikos diversijos” ir daugybėje kitų.

“Orkestras, profesionalūs atlikėjai, didelė scena – visa tai ypatingas patyrimas, kviečiantis kurti”, - teigia dainininkė. Pasak pačios atlikėjos, būtent dalyvavimas minėtuose garsiuose projektuose jai nedavė “numirti” muzikine prasme.