Persėdo į bolidą

„Mano pirmasis solinis albumas „Get Wild“ buvo skirtas laukinių vakarų temai. Naujasis albumas „Speed“ – taip pat konceptualus, įkvėptas amerikietiškų super automobilių lenktynių. Iš žirgo balno persėdau į bolidą“, – pasakoja Sharam, antrąjį solinį albumą ketinantis išleisti dar šiemet.

Savo aistrą klasikiniams lenktynių automobiliams šokių muzikos žvaigždė išreikš ne tik naujuoju albumu. Dar pavasarį prodiuseris vieną po kito ėmė leisti šokių klubinius singlus „Mach“ vardu. Fenomenalios sėkmės sulaukusi leidinių serija – duoklė legendiniam 1970-ųjų sportiniam „Ford“ automobiliui „Mustang“.

„Ši serija skirta kūriniams, kuriuos pats, kaip didžėjus, noriu groti ir girdėti šokių aikštelėse“, – sako Sharam. Naujausius žvaigždės kūrinius neabejotinai išgirs ir „Exit“ lankytojai. Po karščiausias planetos šokių aikšteles besidriekiantis Sharam turas, į kurį įtraukta ir šeštadienio naktis Kauno klube, pavadintas būtent „Mach“.

Skriejo lenktynėse

Vasarą Sharam savo kailiu patyrė, ką reiškia tikros automobilių lenktynės. Didžėjus dalyvavo prestižiniame super automobilių ralyje „Gumball 3000“, kasmet savo trasoje suburiančiame pasaulinių žvaigždžių būrį – nuo Holivudo legendų iki karališkųjų šeimų atstovų. 

„Tradiciškai šių lenktynių dalyviai renkasi pačius naujausius super automobilius – „Ferrari“, „Bugatti“ ar „Lamborghini“. Aš pamaniau, kad būtų jėga dalyvauti su klasikiniu amerikietišku kelių galiūnu, o tuo pačiu pristatyti naują savo albumą“, – sako Sharam.

Žvaigždė į trasą išriedėjo savo 1970 metų laidos legendiniu „Dodge“ automobiliu „Super Bee“. Lenktynių metu didžėjus ne tik rinko JAV policijos pareigūnų baudas už greitį, bet ir grojo oficialiuose „Gumball 3000“ vakarėliuose.

Prestižinio ralio, šiemet startavusio Londone ir finišavusio Niujorke, trasa jau sudaryta ir kitiems metams. 2011-aisiais „Gumball 3000“ taip pat prasidės Londone, o baigsis Stambule. Savaitę tunkančių pramoginių lenktynių sąlygos paprastos – 120 automobilių, 3000 mylių greičio ruožas... Ir daugiau nei 100 tūkstančių litų dalyvio mokestis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją