Jaunąjį talentą parėmė jo žemiečiai, visuomeninio judėjimo „Vieningas Kaunas“ nariai. Prasidėjus pasirengimo konkursui procesui, Nojaus tėtis Saulius Bartaška buvo sunerimęs, nes reklamai, kostiumams, vaizdo klipui pagaminti reikėjo 124 tūkst. litų.

Dalį pinigų savo sūnui skyrė Bartaškų šeima, taip pat buvo tikimasi gauti 40 tūkst. litų iš Kauno miesto savivaldybės, tačiau Tarybos kolegija atlikėjui paskyrė 15 tūkst. litų.

Norėdamas padėti Bartui, į pagalbą atskubėjo verslininkas Visvaldas Matijošaitis.

„Šis vaikinukas savo talentu garsina ne tik mūsų Kauną, bet ir visą Lietuvą. Turime jam padėti, kas žino, gal po daugelio metų Bartas išaugs į pasaulinio garso dainininką", — kalbėjo verslininkas.

„Vaikų Eurovizijos“ konkursas vyks Minske, lapkričio 20 dieną. Lietuvos atstovas Nojus Bartaška jame pasirodys pirmasis.

Bartas šiandien pirmą kartą repetavo Minsko arenos scenoje. Jaunasis dainininkas iš Lietuvos įaudrino arenoje buvusią publiką ir susilaukė šiltų aplodismentų po pirmojo pasirodymo.

Šiandien scenoje repetuos visi atlikėjai.

Kaip rašoma oficialiame konkurso tinklalapyje, „Lietuvos delegacija pirmoji pradėjo repeticijas ir Bartas paėmė sceną šturmu! Jo vokalas, kaip ir choreografija, paliko didelį įspūdį.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją