Jau šį penktadienį, lapkričio 12 d., lietuviškos klubinės muzikos favoritai kviečia kartu švęsti savo 3–jų metų gimtadienį ir, tikrąja to žodžio prasme, reikalauja sušokti savo batus. Šokiai, trepsėjimas ir šuoliai ore vyks “Lofte”, kur padus degins „Zip Clubbing” laidų didžėjai: “Silence Radio” su Vidžiu, “Metal On Metal Radio” trijulė, “Technical Break” su Moodbase, “Gatvės lyga” su Mamania, “Despotin' beat club” su Vaiperiu bei Amenų broliai.

Aukštakulnius kaukšėt ir sportbačius trepsėt privers net trys gyvi pasirodymai. Šių metų naujokai: “Love In Slow Motion” projektas “Proper Heat” bei “Soulhoppers”, už kurių stovi VirusJ, Andy Lau ir Jazzyvile.

Atsisveikink su savo batais, nes ant scenos lips norvegai „Lemâitre“, kurių kūrinys „Primeval atom“ „Zip Fm Top 20“ pirmoje vietoje sėdėjo ne vieną savaitę. Populiarėjantys sparčiau, nei kyla maisto kainos parduotuvėse, šie norvegai tavo šventinį apavą pavers dulkėmis. Į „Daft Punk“, „Justice“ ir „The Strokes“ plakatus dūsaujantys devyniolikmečiai drąsiai kryžmina indie roką su elektronika ir mindo kulnus seniams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją