Dažniausiai nė žodžio lietuviškai nesuprantantiems prancūzams dainininkė pristato savo kūrybos dainas – daugiausiai iš pirmojo albumo „Laukinis šuo dingo“. Prancūzijoje albumas pasirodė 2010 metų pavasarį.

Pilnos klubų ir koncertų salės ir prancūziški pagyrimai dabar – Alinos kasdienybė. „Patinka prancūzai, kaip jie nuoširdžiai ir net įsitempę klausosi muzikos, bando suprasti, kaip šiltai priima“, - greitomis įspūdžius apie koncertus pasakojo Alina. Prancūzų žiniasklaida ir gerbėjai socialiniuose tinkluose stebisi – tiek dainininkės balsu, tiek dainomis, kurioms negalioja kalbos barjerai.

Prancūzijoje Alina jau koncertavo Marselyje, Konjake, Le Sablyje, Paryžiuje ir kituose miestuose, festivaliuose. Į Lietuvą lapkričio pabaigoje grįšianti atlikėja sako spėjusi prisijaukinti ir prancūzišką gyvenimo būdą. „Prancūzai labai skaniai valgo ir daug kalba“, - trumpai apibendrino Alina.

Grįžusi iš Prancūzijos Alina Orlova vyks į koncertus Rusijoje – ten jau pristatomas antrasis albumas „Mutabor“ (Lietuvoje ir Rusijoje išleistas šiais metais). Dainininkė prasitarė, kad dar šiais metais keletą naujausios kompaktinės plokštelės „Mutabor“ pristatymo koncertų norėtų surengti ir Lietuvoje.

Būsimi Alinos Orlovos koncertai lapkričio mėnesį:

Lapkričio 12 d. Meylan;
Lapkričio 13 d. Martigny (Šveicarija);
Lapkričio 16 d. Feyzin;
Lapkričio 18 d. Villefranche sur Saone;
Lapkričio 19 d. Tulle;
Lapkričio 20 d. St Germain en Laye.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją