Vadybininko teigimu, situacija viešbučio kambaryje – nesurežisuota. „InCulto“ sulaukia daugybės kvietimų koncertuoti įvairiose Lietuvos vietose, todėl atsirenka tik pačius įdomiausius kvietimus.

„Vyrukas, kuris pasikvietė mus į viešbutį, išvydęs „InCulto“ atrodė entuziastingai, tačiau merginai tai buvo staigmena, todėl ji sutriko, tačiau vėliau buvo nusiteikusi romantiškai. Turas ir patiems muzikantams suteikia nepakartojamų emocijų ir įspūdžių“, – pasakojo V. Stackevičius.

Jo teigimu, grupės nariai net keletą dienų tarpusavyje aptarinėjo įspūdžius, patirtus pasirodymo metu, kai lovoje gulėjo nuoga mergina.

Vadybininkas minėjo, kad „InCulto“ nariams ypač šiltus įspūdžius paliko ir viešnagės Valkininkų vaikų ir Varėnos senelių namuose.

„Ši kelionė dovanojo tokių įspūdžių, kokių iki šiol atlikėjams patirti neteko“, – pridūrė jis.

„InCulto“ aplankė ir Bagotojos miestelio kunigą, tačiau viešėti ilgai neturėjo galimybės, todėl svetingasis dvasininkas grupės nariams į kelionę įdėjo vaišių, kuriomis atlikėjai mėgavosi kelionės metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją