Nors grupė „Lemon Joy“ savo muzikinėje karjeroje padarė ne vieną ilgoką pertrauką, jų dainų žodžius atmintinai moka daugelis Lietuvos gyventojų. Debiutinė daina „Glostyk“, duetas su Irma Jurgelevičiūte „Balta meilė“, iki skausmo pažįstamos „Karolis“ ir „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ – tai tik keli „Lemon Joy“ perliukai. Jauni ir ambicingi muzikantai neapsiribojo tik savo kūrybos dainomis. Jie talentingai perdainavo ir kai kurių kitų Lietuvos grupių hitus. „Hiperbolės“ hitas „Pamiršk mane“ ar „Foje“ legendiniai „Geltoni krantai“ - visus be išimties pavergę kūriniai.

Per šešiolika gyvavimo metų grupė išleido šešis muzikos albumus, kurių paskutinis „1210“ pasirodė 2006-iais metais. Po septynerių metų pertraukos įrašytas albumas kritikų buvo vadinamas vienu rimčiausių muzikantų darbu. Tačiau po to sekė dar viena, gerbėjus ilgai kankinusi pertrauka. Bet pagaliau! Jau kitą penktadienį Igoris Kofas ir jo grupė vėl lips i sceną. Ir darys tai ne kur kitur, o klube „Brodvėjus Pub“. Pirmą kartą savo gerbėjams grupė pristatys visiškai naujas, „dažais kvepiančias“ dainas. Ar dar viena pertrauka grupei išėjo į naudą, įvertinsite dainas išgirdę savo ausimis.

Šį penktadienį, lapkričio 12 d., „Brodvėjaus Pub‘o“ lankytojų ausis ir širdis linksmins, o kojas privers įnirtingai trypti žavioji ketveriukė „Biplan“. Panašiu metu kaip ir grupė „Lemon Joy“ išgarsėję lengvojo roko atlikėjai taip pat turi ne vieną besąlygiškai tautą užvaldžiusią dainą. „Labas rytas“, „Londone“, „Aš nusikirpsiu trumpai plaukus“, „Ciao bambino“, „Anzelmutė“ – pozicijų lietuvių širdyse neprarandantys muzikantų kūriniai.

Pastaruoju metu atlikėjai pasinėrę į naujų dainų ir melodijų paieškas. Klube „Brodvėjus Pub“ žavieji „Biplan“ savo gerbėjams suteiks dvigubą malonumą: atliks populiariausius, hitais tapusius kūrinius ir supažindins su keliomis naujomis, bet neabejotinai „biplanišką“ skambesį turinčiomis dainomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją