“ “Radiocentro” apdovanojimų TV transliacijoje nebuvo techninių sąlygų groti gyvai, tad gyvu koncertu “Muscat” nori pademonstruoti savo sugebėjimus,- sakė grupės bosistė Mantė. “Apskritai šią grupę sukurti pastūmėjo vieno vaikino plepalai, kad merginos nesugebėtų groti roko muzikos”.

“Muscat” pasirodymą festivalyje “Gyvoji linija” pristatė šoumenai Gytis Balčiūnas ir Nėrius Pečiūra. Jie paskelbė gerų darbų dieną ir žiūrovams dalino dovanas. Studentams ir studentėms, gyvenantiems bendrabutyje, atiteko kištukinis elektros lizdas ir pora molinių lėkštučių. Vienas žiūrovas, prisistatęs Dailės akademijos studentu, gavo spalvoto plastelino dėžutę. Garsiajam apšvietimo režisieriui Norvydui Biruliui už tai, kad pastoviai lankosi "Gyvosios Linijos" festivalyje, buvo įsteigtas specialus prizas - naujas juodas lagaminėlis. Tačiau tą vakarą N. Birulis neatvyko, tad specialusis prizas atiteko gimtadienį šventusiam koncerto žiūrovui.

Pristatydamas “Muscat”, aštriu liežuviu garsėjantis renginių vedėjas, G. Balčiūnas pasakė, kad gupė “Muscat” yra kaip pastilė “Tic tac”. Tai reiškia, kad jų muzikos gali klausytis su pasimėgavimu, ir gyvenimas tik gerėja.

Kitą trečiadienį, kovo trečią dieną festivalis “Gyvoji linija” vienam vakarui bus perkrikštytas į “Mirusiųjų liniją”, nes klubo “Intro” scenoje koncertuos garsiausia, radikaliausia ir konceptualiausia Lietuvos gotikinė grupė “Anapilis”.

“Anapilio” protagonistai garsėja tobulu ir ekstravagantišku įvaizdžiu. Savo pasirodymų metu jie siekia sukrėsti kiekvieno žiūrovo sielą, nustebindami netikėtais ekstremaliais performensais. Su šios bene originaliausios Lietuvos alternatyvinės muzikos grupės estetika ir kuriama filosofija galima susipažinti jų puslapyje, kurio adresas www.anapilis.cjb.net.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją