„Suspend the Feeling“ gimė netipiškai, kaip ir daugelis dueto darbų. Jis net nebuvo pradėtas kaip atskiras kūrinys – iš pradžių Mario Basanov ir Vidis remiksavo Lietuvoje itin mėgiamų švedų „Little Dragon“ kūrinį „Thunder Love“. Deja, grupės leidybinė kompanija šios dainos versijos neišleido rimtai šio sprendimo nepagrindusi, o išties originalaus muzikinio produkto palikti dulkėti nesinorėjo.

Laisvė instrumentinę remikso dalį naudoti liko, tad elektronikos prodiuseriai tiesiog atsisveikino su Yukimi Nagano vokalu. Čia į pagalbą stojo grupės „Empti“ vokalistė Giedrė, kuri pasiūlė savitą ir puikiai tikusį sprendimą. Kaip ir įrašinėjant „Slow“, bendros kalbos paieškos neužtruko – Giedrės mintys, žodžiai ir talentas buvo paskutiniai taškai ant i, papildę Mario Basanov ir Vidžio muziką.

Ir daugybės šiltų atsiliepimų bei perklausų internete sulaukęs „Slow“, ir naujasis „Suspend the Feeling“ tikrai bus debiutiniame Mario Basanov ir Vidžio albume. Po kokybiškos elektronikos ženklu „Silence“ pasirodysiantis darbas jau subrandintas iki menkiausių smulkmenų, pavadintas „Changed“ ir parduotuvių lentynas pasieks dar iki Kalėdų.

Pirmoji gruodį išleidžiamo albumo dalis – kūrybinį tandemą išgarsinusi vokalinė elektronika. Čia gerbėjai ras ir absoliučius hitus „I’ll Be Gone“ bei „Who’s Shot The Silence“, ir su britų vokaliste Kathy Diamond įrašytą painųjį „In My System (Make You Move), ir naujuosius „Slow“ bei „Suspend the Feeling“. Antrasis diskas pradžiugins savaitgaliais kojas miklinančius diskotekose – būtent joms skirta dueto kuriama energinga ir tamsi house muzika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją